Välj en sida

Dödsbon Trädgårdsarbeten Helsingborg Ängelholm

Anlita oss för Trädgårdsarbeten & dödsbon kring Ängelholm & Helsingborg

Utöver de städtjänster som är nämnda på första sidan erbjuder vi även städning av dödsbon samt trädgårdsarbeten. Eftersom vi utgår från Landskrona erbjuder vi samtliga tjänster för er i närliggande städer, bland annat Helsingborg och Ängelholm.
När det kommer till dödsbon kan känslor stå emellan dig och det som behöver göras, därför erbjuder vi den här typen av hjälp. För att underlätta situationen för dig städar vi ut dödsbon. Självklart tar vi till oss önskemål om det skulle finnas några. För oss är det viktigt att kunna anpassa sig för att du ska vara helt nöjd efter vårt besök.

Gällande trädgårdsarbeten kan du få hjälp med det mesta, det är dina behov som styr vårt arbete. Kanske har du en trädgård som kräver mer omvårdnad än vad du orkar eller så har du helt enkelt inte tiden till det. Vad anledningen än är finns vi här för att hjälpa er med trädgårdsarbeten. Som kund väljer du själv om du vill ha regelbunden skötsel från oss eller om du endast vill ha hjälp vid ett enstaka tillfälle. 
Är det här något som intresserar dig i exempelvis Ängelholm eller Helsingborg är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Då lägger vi tillsammans upp en plan som passar båda parter. 

Vill ni veta mer?